Voor wie is Springth?

Springth combineert werken, leren en dagbesteding.  Bij Springth kun je dus meer dan alleen deelnemen aan de dagbesteding. Al werkend ontdekken we samen wat je talenten zijn. We bieden je leermogelijkheden, stages en cursussen aan, die bij je passen. Deze leermogelijkheden en trainingen kunnen resulteren in certificaten van Springth of in officieel erkende diploma’s en certificaten. De examens voor erkende diploma’s worden afgenomen bij gecertificeerde opleidingsinstituten. We werken bijvoorbeeld  samen met de Praktijkschool Fryslân en het ARBO-opleidingscentrum. 

Al doende leren

Bij het leren van de theorie wordt je ondersteund door Springth. De praktijk leer je al doende, bij Springth of op een stageadres dat Springth voor je regelt. 

Maatwerk

Springth ondersteunt graag mensen die ondersteuning nodig hebben en daarvoor zijn geïndiceerd. Mensen met een verstandelijke beperking en/of met gedragsproblemen zijn welkom. We bieden structuur en een veilige werkomgeving. Ook mensen die op welke wijze dan ook tussen wal en schip zijn gevallen ( participatiewet) zijn welkom. Bij ons kun je op adem komen en het dagritme weer oppakken. Springth wil graag een opstap naar jouw toekomst zijn.